Zalatnay Cini bevallotta, milyen férfira vágyik: “Kimondom, ahogy van: azt a férfit, barátot keresem, aki fogja majd a…”

Újra az érdeklődés középpontjába került Zalatnay Sarolta. Amióta fellépett a TV2 Sztárban Sztár című műsorában, rengetegen keresik a kegyeit.

Az a fellépés azonban mi tagadás, eléggé megosztotta a nézőket. Voltak, akik az énekesnő külsejét dicsérték.

Mások azonban csalódottságuknak adtak hangot, hiszen minden valószínűség szerint playback volt a produkció. Neked mi a véleményed? Ide kattintva láthatod a fellépést.

Szintén a műsorban derült ki, hogy Cinit Kossuth díjra jelölték. El is mondta, mit gondol ezzel kapcsolatban. Ha kíváncsi vagy rá, jogosnak tartja-e a jelölést ide kattintva megtudhatod.

Az énekesnő a Borsnak elárulta, hogy vágyik egy társra. Decemberben lesz 75 éves, így már nem egy őrült szerelemre szomjazik.

“A helyzet az, hogy sokkal többre értékelnék egy olyan férfit magam mellett, aki egy barátra, egy szövetségesre, egy társra vágyik, és ezeket látja meg bennem.

Érzelmekből, köszönöm szépen, kijutott nekem elég” – kezdte Cini, majd így folytatta:

“Ahogy a példa mutatja, az örök szerelem elkerült, és talán nem véletlenül alakult így az életem.

Tulajdonképpen hetvennégy évesen egy kapcsolatba nem is kellenek a nagy lángolások és a mindent elsöprő érzelmek. Ezeknél mind fontosabb a nyugalom, a megértés, a támasz és a feltétlen elfogadás.

Kimondom, ahogy van: azt a férfit, barátot keresem, aki fogja majd a kezem a végóráimon, vagy aki azt szeretné, ha én állnék ott mellette a búcsú perceiben” – hangsúlyozta az énekesnő.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!