Kielemezték a videót, melyben Novák Katalin lemondott! Durva, mire figyelt fel a szakember:

Megtörtént Novák Katalin lemondó nyilatkozatának elemzése, az ezt végző kommunikációs szakember pedig több érdekes dologra is felfigyelt.

Szűcs Gergely jó pár hasznos megállapítást tett a leköszönt köztársasági elnök beszédével kapcsolatban. Maga a nyilatkozat így kezdődött:

„Tisztelt és számomra oly kedves magyar emberek határon innen és túl! Most Önökhöz szólok. Nem a politikusokhoz, a politikacsinálókhoz, hanem azokhoz, akiknek a szolgálatára két évvel ezelőtt felesküdtem.

Azért vállaltam ezt a feladatot, mert szenvedélyesen szeretem Magyarországot, a hazánkat, és mert hiszek Önökben.

Hiszem, hogy egy békés, szeretettel teli, egymásra odafigyelő nemzet a miénk. Hiszek a csendes többségben, a minden nap keményen dolgozó emberekben, a becsületben, az egyenes tartásban és a szeretet erejében.

Ezeket az értékeket nagyszüleinktől, szüleinktől kaptuk, és gyerekeinknek, unokáinknak szeretnénk továbbadni.

Hoztam egy olyan kegyelmi döntést, mely sokakban értetlenséget és békétlenséget váltott ki. Érthető, hogy magyarázatot várnak.

A kegyelmezési jogkör mind közül talán a legérzékenyebb. Mert egy ember életéről kell dönteni a kegyelmi kérvény és a rendelkezésre álló információk alapján.

Tavaly áprilisban abban a hiszemben döntöttem a kegyelem mellett, hogy az elítélt nem élt vissza a rá bízott gyermekek kiszolgáltatottságával” – mondta beszédében Novák Katalin.

Hogy mi mindent mondott még, és hogy látja a beszédet a kommunikációs szakember, az kiderül a videóból:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!