A dúsgazdag, 77 éves üzletember 26 éves nőt vett feleségül: alig volt meg az esküvő, a kapzsi hölgy máris akcióba lépett

Amikor a 77 éves amerikai üzletember, Richard Rappaport elvette újdonsült, 26 éves feleségét, Lin Helena Halfont, azt hitte, boldog és nyugodt évek várnak rá fiatal asszonykája mellett.

Nem kellettek hozzá évek, hónapok is elegek voltak ahhoz, hogy az üzletember rájöjjön, hiú ábrándokat kergetett. A 26 éves nő ugyanis egy 1 millió dolláros csekket próbált beváltani egy Amscot bankfiókban.

A hölgy mondta a bank alkalmazottainak, hogy egy jachtot szeretne vásárolni a férjének, és ehhez van szüksége a pénzre. Igen ám, csakhogy a férj nem írta alá a csekket, így a bank alkalmazottai megtagadták annak kifizetését.

Ezt követően a nő megpróbált 3 különböző csekket beváltani, mindegyiket 333 333 dollár értékben, ám ezekkel se volt szerencséje. Végül Richard Rappaport maga mondta a rendőröknek, hogy nem írta alá a csekkeket.

Így a kapzsi feleséget rövid időn belül letartóztatták a rendőrök Floridában. Az üzletember a jövőben valószínűleg kétszer is meggondolja, kit vesz feleségül.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!