Megrendítő, mit nyilatkozott pár éve Tompos Kátya! Vajon előre látta korai halálát? “Nem tudom, meddig fogok élni, és…”

Mikor valaki fájóan fiatalon hal meg, mindig elgondolkodunk rajta, milyen igazságtalan is tud lenni néha az élet.

Tompos Kátya mindössze 41 éves volt, fiatal, tehetséges, kedves. Mégis, csupán alig négy évtized adatott meg számára a Földön.

“Van egy élet, nem tudom, meddig fogok élni, és izgatnak a helyzetek, érdekelnek az emberek és azok is érdekelnek, akiket mondjuk én nem érdekelek annyira.”

“Ezt mondta egy sugárzó, elragadóan kedves színésznő egy kilenc évvel ezelőtti interjúban. Mosolygott, jó volt a közelében lenni. Az ember azt érezte, korosztálya egyik csillagát látja, hallgatja. Aki emellett csodálatos ember” – olvasható Kadarkai Endre megemlékezésében.

Vajon Kátya már évekkel ezelőtt, mielőtt a szörnyű betegség megtámadta szervezetét, előre látta volna saját halálát? Nem tudni.

Mindenesetre arról már rendelkezett, mi legyen a kezelésére összegyűjtött pénzzel, ha ő maga idő előtt távozna: ide kattintva megtudhatod.

Tompos Kátya halála mindenkit mellbe vágott. A TV2 műsorvezetői élő adásban értesültek a rettenetes hírről: ide kattintva láthatod, hogy fogadták.

Kadarkai Endre is megrendülten emlékezett a színésznőre: “Annyira drukkoltam.. Lesújtott a hír. Ezzel a kilenc évvel ezelőtti beszélgetéssel emlékezem rá” – olvasható a posztjában.

Íme a felvétel:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!