Tompos Kátya rendelkezett arról, mi legyen a kezelésére összegyűjtött pénzzel, ha alulmaradna a küzdelemben! Megszólalt a család!

Alig pár hete derült csak, ki, hogy Tompos Kátya súlyos beteg. Május 9-én hozták nyilvánosságra, hogy rettenetes kór támadta meg szervezetét.

A művészvilág egy emberként mozdult meg, és azonnal szervezni kezdtek egy jótékonysági gálát, hogy az így összegyűjtött pénzzel hozzájárulhassanak a gyógykezeléséhez.

A gálaestet május 25-én meg is tartották, és össze is gyűlt a külföldi terápiához szükséges összeg.

Ám sajnos Kátya szervezete közben annyira legyengült, hogy már nem tudta tovább folytatni a küzdelmet.

Május 31-én, pénteken hajnalban elhunyt. Közben az is kiderült, milyen borzalmas betegséggel kellett harcolnia: ide kattintva megtudhatod.

Kátya mindvégig hitt abban, hogy le tudja győzni az iszonyatos kórt. Már azt is tudni, hogyan teltek az utolsó hetei: ide kattintva kiderül.

Utolsó Facebook posztja sem a keserűségről vagy a feladásról szólt, hanem egészen másról: ide kattintva láthatod.

“Kátya halála előtt rendelkezett azokról a lehetőségekről is, ha az összegyűlt összeg meghaladja a kezelése költségeit vagy – mint sajnos jelen esetben – ha nem lesz lehetősége befejezni” – írta a család a Jászai Mari-díjas színésznő Facebook oldalán.

A bejegyzés így folytatódik: “Mivel mindannyiunkat váratlanul érte, hogy Kátya bár keményen és kitartóan küzdött a betegséggel, mégis alulmaradt ebben az igazságtalan küzdelemben, nem volt lehetőségünk egyeztetni jogi és pénzügyi szempontból akarata kivitelezhetőségéről.

Várhatóan egy hét múlva tájékoztatunk mindenkit az összegyűlt pénz sorsáról, illetve a megmaradt támogatás visszatérítésének lehetőségéről.

Még egyszer köszönjük a család nevében, hogy megmutattátok az elmúlt hetekben Kátyának, mennyire szeretitek. Nyugodj békében, sosem fogunk elfelejteni” – zárul a poszt.

Ha pedig kíváncsi vagy rá, miért mellbevágó a Kátyáról készült egyik utolsó kép, és milyen szívfacsaró alkalomból tették közzé, ide kattintva kiderül.

Nyugodj békében, drága Kátya! Itt egy méltó megemlékezést láthatsz róla!

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Tompos Kátya Facebook oldala)