24 órás védelmet kap Magyar Péter! Elárulta, miért van erre szükség!

Magyar Péter igen aktív volt az elmúlt 24 órában, 5 különböző bejegyzést is közzétett egy nap leforgása alatt.

Ezek nagy része azzal volt kapcsolatos, hogy mint kiderült, rendőri jelentés készült egy régebbi vitájukról Varga Judittal.

Magyar Péter mindeddig nem tudta, mi áll a jelentésben, ám most egy újságíró eljuttatta neki az iratot.

Így a leendő politikus össze is foglalta, mit tartalmaz a jelentés, és hogyan értékeli mindazt.

Ide kattintva megtudhatod a legérdekesebb részleteket!

Ezt pedig már Varga Judit sem hagyta szó nélkül. Több, mint egy hónap után megtörte a csendet, és egy beszédes videóval reagált volt férje posztjára! Ide kattintva láthatod.

Később Magyar Péter azt is nyilvánosságra hozta, kitől kapta meg az állítása szerint titkos rendőri jelentést: Ide kattintva kiderül.

A fejleményekre reagálva az országos rendőrfőkapitány vizsgálatot rendelt el a sajtóban megjelent állítások, valamint Magyar Péter nyilatkozata, bejegyzése és vélelmei miatt – írja a Telex az Országos Rendőrfőkapitányság (ORFK) válasza nyomán.

Magyar Péter közben újabb posztjában bejelentette: 24 órás védelmet kap. “Elfogadva több biztonsági szakember ismételt tanácsát és a családom kérését, tekintettel az egyre sűrűsödő fenyegetésekre, a mai naptól elfogadom a felajánlott 24 órás személyi védelmet a saját és hozzám közel állók biztonsága érekében.

Tudom, hogy a maffia hasonlóan működik, Palermo-ban és Budapesten és ahogy Paolo Borsellino és Giovanni Falcone maffia ellenes olasz vizsgálóbírók elleni gyilkosság is mutatja, a politikai háttérrel rendelkező szervezett bűnözők támadásai ellen sajnos nincs biztos védelem. De legalább megpróbáltuk.

Köszönöm a nyilvánosság támogatását” – zárja sorait.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

(Kiemelt kép: Magyar Péter Facebook oldala)