Feljelentést tett Magyar Péter! Kiderült, kitől kapta a róla és Varga Juditról szóló rendőri jelentést!

Mi is beszámoltunk róla, hogy néhány órával ezelőtt Magyar Péter terjedelmes Facebook-posztot írt arról, hogy rendőri jelentés is készült egy évekkel korábbi vitájukról Varga Judittal.

Bejegyzésében leírta, meddig fajult a veszekedés, és abba hogyan avatkoztak be – állítása szerint – még állami testőrök is.

“Ha azzal vádolnak (persze nem nyíltan, csak aljasul, arc nélkül sejtetve, hiszen a vád hamis, nem igaz), hogy én Varga Juditot valaha is bántottam, azzal nemcsak engem támadnak vagy a közös múltunkat gyalázzák meg, hanem őt is bántják, megalázó helyzetbe hozzák.

Ami ennél is súlyosabb: itt a három kiskorú gyermekünkről is szó van, akiket bármi áron megvédek, ha rajtuk keresztül támadnak, az olyasmi, amit sosem fogok büntetlenül hagyni” – közölte az esettel kapcsolatban.

Ha a konkrét ügyre is kíváncsi vagy, ide kattintva megnézheted az eset részleteit.

Ráadásul időközben Varga Judit is megtörte a csendet, ő is reagált Magyar Péter állításaira, nem is akárhogy! A videót ide kattintva láthatod.

Magyar Péter legfrissebb bejegyzésében elárulta, kitől kapta meg a szóban forgó rendőri jelentést. Ezt írja:

“Tisztelt Rendőrség! Kérem, hogy a tegnapi posztomat értékeljék feljelentésként és rendeljenek el nyomozást annak kiderítésére, hogy a rendőrség állományából ki, milyen céllal és kinek az utasításából szivárogtatta ki az említett, hamis megállapításokat tartalmazó rendőri jelentést.

Kérem, hogy az eljárásban hallgassák meg tanúként Dezső Andrást, a HVG újságíróját, aki állítása szerint a rendőrségtől kapta meg a dokumentumot.

A feljelentést természetesen hivatalos formában is eljuttatom Önöknek.”

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!