Megszólalt Krausz Gábor! Videóban árulta el, hol láthatjuk legközelebb, immár Tóth Gabi nélkül! Izgalmas lesz:

Sokak által várt hírről számolhatunk be! Hamarosan újra kitárul a Séfek Séfe konyhájának ajtaja. Szeptember 4-től jön Ördög Nórával, Vomberg Frigyessel, Krausz Gáborral és Wolf Andrással a TV2 gasztro-tehetségkutatójának legújabb évada.

Hétköznap esténként ismét amatőr és profi szakácsok igyekeznek majd meggyőzni a 3 profi Séfet, akiknek olyan események sorozatával kell szembenézniük, amely a műsor történetében eddig még soha nem fordult elő.

Hatalmas izgalmak, bizonyítani akarás, drámai pillanatok, különleges alapanyagok, kiskuktaként érkező sztárcsemeték, és a Séfek között is érezhetően feszült helyzetek – többek között ez jellemzi a Séfek Séfe legújabb szériáját. A tét óriási, és a séfjelöltek mindent megtesznek azért, hogy kivívják a 3 profi elismerését.

A válogatók alatt most is futószalagon érkeznek Vomberg Frigyeshez, Krausz Gáborhoz és Wolf Andráshoz az ételek, amelyekről fogalmuk sincs ki készítette.

Kizárólag a kapott tányér alapján döntik el, kit juttatnak tovább. Majd a 3 napos tréningen, izzasztó feladatokkal újabb kihívások elé állítva a versenyzőket kiválasztják 6 fős csapataikat, hogy aztán a legjobb 18-ból a végén csupán egy maradhasson.

A Séfek a tréningen idén is igencsak próbára teszik a jelentkezőket, hiszen pontosan tudják, milyen versenyzők kellenek a csapataikba ahhoz, hogy a legkönnyebben eljussanak a döntőbe.

A műsorban idén is több százan indulnak, akik között látható lesz többszörös gasztronómiai versenyt nyert séf is.

De ismert tiktokkerek, visszatérő versenyzők is harcba szállnak és lesz olyan is, aki a mikrofont cserélné séfkabátra – olvasható a TV2 bejelentésében.

Itt pedig maga Krausz Gábor mondja el, milyen szuper lesz az új évad, és néhány kulisszatitkot is elárul:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!