Varga Judit brutális részleteket tárt fel arról, mit művelt vele Magyar Péter: “Üvöltözés és szidalmazás közben sorban lerángatta az…”

Varga Judit sem hagyta szó nélkül a Magyar Péter által közzétett hangfelvételt, és leírta saját verzióját.

Ezen kívül egy hajmeresztő történetet is közölt közösségi oldalán, melyben feltárja, mit művelt vele Magyar Péter. Egy évekkel korábbi esetet elevenített fel:

“Jól emlékszem arra az időszakra. Mert akkor is akadt verbális és fizikai erőszak bőven. Az egyik ilyen januári eset emléke tisztán él bennem, amikor a nővéremmel töltöttem az estét.

Ő valahol máshol, egy társaságban szórakozott éppen. Kettőnk közül én értem haza hamarabb. Lefeküdtem aludni és arra ébredtem úgy hajnali kettő körül, hogy hazajön.

Őrjöngve jött be a hálószobába, felkapcsolta a villanyt és hallottam, ahogy erősen ittas hanghordozással, válogatott szidalmakkal ostoroz, hogy hogy képzelem, hogy lejáratom a barátai előtt, mert nem tudott telefonon elérni.

Én azt a módszert alkalmaztam, amit a hosszú évek alatt kialakítottam, hogy ilyenkor jobb nem megszólalni, és úgy maradtam, ahogy voltam, neki háttal az oldalamon fekve az ágyban, várva, hogy válaszok hiányában majd lenyugszik. De nem hagyta abba.

Üvöltözés és szidalmazás közben sorban lerángatta az ágytámla tetején lévő könyveket és a hátamhoz vágta őket. A könyvek egy része átesett rajtam és mellettem a földön landolt. Jól emlékszem, mert másnap reggel én raktam rendet.

Aztán levette a nadrágját és az övvel együtt azt is hozzám vágta. Éreztem a csatot, ahogy a hátamat megüti. Egyre kisebbre próbáltam összekuporodni és vártam a következő ütést, féltem, nehogy a gerincemet találja el, de nem mertem megmozdulni.

Közben magamban egy szép dallamra gondoltam, hogy minél előbb vége legyen ennek a jelenetnek. Mert rutinom volt ebben bőven. A hallgatásom bejött, egyszer vége lett, kiment a nappaliba és lefeküdt a kanapéra, ahol végül elaludt. Borzasztó érzés volt. De már akkor nem érdekelt. Akkor már régen elhatároztam, hogy elválok tőle.

Ezután jelentettem be neki válási szándékomat. Először a tőle megszokott módon könyörgött és fogadkozott, ahogy az elmúlt 16 év során annyiszor tette. Minden régi trükköt és módszert bevetett, amivel a kapcsolati erőszak hullámvasútjára azelőtt mindig sikeresen visszaültetett. De én ezúttal elhatároztam, hogy végigcsinálom. Megkeresem a kiutat” – olvasható a bejegyzésben.

Ha kíváncsi vagy, hogy Magyar Péter milyen hangfelvételt tett közzé Varga Juditról és saját magáról, ide kattintva hallhatod.

Ha pedig tudni szeretnéd, mi Varga Judit véleménye a hangfelvételről, és ő hogyan emlékszik a dolgokra, ide kattintva kiderül.

FRISSÍTÉS: Megváltoztak Varga Judit bejegyzésének megjelenítési beállításai, ám az saját oldalán továbbra is elérhető: Ide kattintva láthatod.

Te mit gondolsz? Szerinted kinek van igaza? Varga Juditnak vagy Magyar Péternek? Írd meg kommentben, Facebook oldalunkon! 

(Kiemelt kép: Varga Judit Facebook oldala)