Varga Judit is robbantott Magyar Péter felvétele után! Kitálalt arról, szerinte hogy történtek a dolgok! “Az az ember volt képes erre, akit…”

Röviddel azután, hogy Magyar Péter közzétette a közte és Varga Judit között zajló beszélgetés felvételét, Varga Judit is robbantott!

Közösségi oldalán tálalt ki arról, szerinte hogy történtek a dolgok. Mutatjuk, mi mindent árult el:

“Döbbenet. Magyar Péter tényleg megtette. Ezzel zsarol több mint egy éve.

Magyar Péter az egykori házastársáról, rólam, titkos hangfelvételt készített a közös otthonunkban és azt politikai céljai elérése érdekében most felhasználta. Egy ilyen ember nem méltó semmiféle bizalomra.

Az az ember volt képes erre, akit 3 fiúgyermekkel ajándékoztam meg. Az az ember tette ezt velem, akinek szeretettel és reménykedéssel adtam számtalan esélyt az újrakezdésre a kapcsolati erőszak szörnyű évei során. Senkinek nem kívánom ezt az érzést.

Nézem ezt a kegyetlen arcot, hallgatom ezt a kimért hangot a tegnap esti interjúban és kiráz a hideg. Hazudik és manipulál. Gyomorforgató. Minden újra eszembe jut, amin az elmúlt 16 év során végig kellett mennem.

Korábban is terrorizált és még mindig nem hagyta abba. És folytatja a játszmáit. Ha jól értem, a saját családja védelmében lehallgatja a saját feleségét. De most már őket inkább elárulja és így talán még megmenthető a haza. Mi történik itt? Mi ez az őrület?” – kezdi Varga Judit, majd később így folytatja:

“Ő már készült. Nem a családja vagy a felesége megvédésére, hanem a kegyetlen zsarolására. Mert nem hagyhatta, hogy a számára mindent biztosító gazdatest levágja magáról az indáit.

Provokált. A sajtóban megjelenő pletykákat felolvasta és mivel már napok óta terrorizált, azt mondtam, amit hallani akart, hogy minél előbb szabaduljak. Egy ilyen helyzetben minden emberrel előfordulhat, hogy megfélemlített állapotban olyanokat mond, amiket nem gondol komolyan.

Én büszke vagyok arra, hogy az Orbán Viktor vezette kormány igazságügyi minisztere lehettem és arra, hogy a Fidesz tagja vagyok. Minden konfliktus és támadás ellenére hatalmas megtiszteltetésnek érzem, hogy a hazámat szolgálhattam sok-sok jó ügy érdekében.

UI:

Magyar Péter szerint a sajtóban a lejáratása zajlik. Én máshogy látom. A volt kollégák, közeli barátok mondják el, ki is ő valójában.

Magyar Péter nemcsak a saját családjának, de a barátainak és sok mindenkinek a környezetében rengeteg fájdalmat okozott. Újabb fájdalom ez most sok mindenki számára, hogy néznie kell ezt az aljas manipulációt” – olvasható a bejegyzésben.

Ha arra is kíváncsi vagy, milyen hangfelvételt tett közzé Magyar Péter saját magáról és Varga Juditról, ide kattintva meghallgathatod.

FRISSÍTÉS: Megváltoztak Varga Judit bejegyzésének megjelenítési beállításai, ám az saját oldalán továbbra is elérhető: Ide kattintva láthatod.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

(Kiemelt kép: Varga Judit Facebook oldala)