Vajna Timi elárulta, mi volt Tompos Kátya utolsó üzenete számára! Megkönnyeztük a szavait!

Fekete péntek volt május utolsó napja, hiszen egy csodálatos színésznőt veszítettünk el: meghalt Tompos Kátya.

Ismerősök és ismeretlenek egyaránt lesújtva fogadták a tragikus hírt, hiszen a Jászai Mari-díjas színésznő még nagyon fiatal volt.

Mindössze 41 évesen kellett itthagynia ezt a világot. Az is csak néhány hete derült ki, hogy szervezete halálos kórral küzd.

Kátya pedig nem bírta tovább a harcot, és végleg megpihent. Rengetegen gyászolják most őt, értetlenül állnak a szörnyű haláleset előtt.

A TV2 reggeli műsorának házigazdáit is lesújtotta a hír, ők élő adásban értesültek a rettenetes tragédiáról: ide kattintva láthatod, hogyan fogadták.

Kátya már évekkel ezelőtt, még betegsége előtt tett egy hátborzongató nyilatkozatot. Vajon megérezte volna korai halálát? Ide kattintva megnézheted.

Mi egy könnyfakasztó videóval adózunk az emlékének, amin csodásan énekelte legnagyobb slágerét: ide kattintva láthatod.

Vajna Tímea is megrendülten búcsúzott kedves barátnőjétől: „A szívem megszakad, drága Kátya! Egyidősek voltunk…” – írta péntek este a 24 óráig elérhető Instagram-történetében, majd megosztotta, mi volt az utolsó üzenetváltásuk

„Május 15-én még írtunk egymásnak és hálásan megköszönted a segítségünket. Írtad, hogy jó lenne behozni ezt az új, innovatív immunterápiát Magyarországra, mert otthon csak a kemót és a sugárkezelést alkalmazzák” – idézte vissza az utolsó beszélgetés szavait az üzletasszony, aki szerint Kátya ezt írta neki utoljára:

“Lelkileg folyamatosan kapom tőletek és mindenkitől a szeretetet, megerősítést, és már emiatt is megérte ezen a világon lenni. Boldog vagyok.” – Kátya tehát két hete még reményteli és boldog volt.

Vajna – azaz már Palácsik-Ráthonyi Tímea hangsúlyozta, hogy örökre a szívükbe zárták a színésznőt, akitől így vett végső búcsút: „Nagyon hiányozni fogsz, drága Tündérke”.

Ebben a videóban Kátya az egyik kedvenc dalát énekelte. Nyugodjon békében:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!