Szívszorító, miről szól Tompos Kátya utolsó Facebook bejegyzése! Nem lehet könnyek nélkül elolvasni!

Fájó szívvel tudattuk mi is a szomorú hírt: péntek hajnalban, hosszú küzdelmek után elhunyt Tompos Kátya.

Szívszorító a halála előtti utolsó Facebook poszt, mely még az öröm és a remény hangján íródott.

Gyűjtéssel egybekötött gálaelőadást rendeztek ugyanis Kátya javára, ennek kapcsán született a bejegyzés. Így szól:

“Kedves MINDENKI! Barátok, kollégák, ismerősök, ismeretlen csodatevők! Nem találunk szavakat arra, amit alig néhány óra leforgása alatt véghez vittetek.

Nincs jobb szó a KÖSZÖNÖMnél, de amikor az összefogás, a TI összefogásotok reményt ad, mégis kevésnek tűnik!

Mikor Kátya néhány barátjával, kollégájával és a Fábián Juli Emlékalapítvánnyal úgy döntöttünk, hogy belevágunk ebbe az akcióba azért tettük, mert úgy éreztük nincs más remény, nincs más lehetőség.

Kátya az utolsó pillanatig a nyilvánosság teljes kizárása mellett igyekezett minden lehetőséget megragadva gyógyulni, küzdeni, de egyedül elérte a határait.

Amikor köszönetet mondunk, nem hagyhatjuk ki azokat sem, akik az idáig vezető úton mellette álltak, és amit a lehetőségek engedtek megtettek: kezelő orvosait, az egészségügyi dolgozókat a NEAK-ot – Kátya a gyógykezelése során közfinanszírozott járó és fekvőbeteg ellátásban, egyedi méltányossági gyógyszertámogatásban, illetve tervezett külföldi gyógykezelésben is részesült.

A kezelésekkel, valamint a gyógyszerekkel összefüggő költségeket az állam a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelőn keresztül finanszírozta- és végül, de nem utolsó sorban a Centrál Színház csapatát és azokat a barátokat, kollégákat, akik rendületlenül mellette álltak.

Messze még a vége, de köszönjük a reményt és a szeretetet! Hajrá Kátya” – olvasható a halálhírét megelőző utolsó Facebook bejegyzésben.

Sajnos Kátya szervezete nem bírta tovább a küzdelmet, már azt is tudni, milyen súlyos kórral harcolt: ide kattintva kiderül.

Nyugodjon békében.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!