Szandi megszólalt a fellépés nélkül felvett pénzről! Kiderült, mit tett vele:

Múlt héten nagy vihart kavart, hogy Szandi úgy vette fel a fellépti díját, többszázezer forintot, hogy nem lépett színpadra egy felvidéki rendezvényen.

Az énekesnő a szerződésében leírtaknak megfelelően járt el, hiszen, mint kiderült, a helyszínen még 50-en sem voltak. Ilyenkor nem köteles fellépni, ám a pénz jár neki.

Ennek ellenére a kommentelők felháborodtak az eseten, különösen azért, mert közben kitudódott, hogy a szervezők a koncerttel egy mélyszegénységben élő családon akartak segíteni.

Szandi friss bejegyzésében leírta, mit tett a felvett pénzzel: “Megnyugodott a lelkem, pénteken visszautaltuk a pénzt a jótékonysági Alapítvány számlájára!

A férfi aki a múlt heti madari rendezvényre kiközvetített engem, az Alapítvány vezetője, Daniela kérésére sem adta meg Neki a telefonszámunkat, így előzetesen semmit sem tudtunk arról, hogy a rendezvény egy mélyszegénységben élő család megsegítéséről szól.

Az interneten való hosszas keresgélés után pénteken sikerült felvennünk telefonon a kapcsolatot Danielával. Mostanra kiderült, hogy mind a ketten félre voltunk informálva.

Ma egy felvidéki fellépésre menet Danielával, ezzel a csodálatos, segítőkész emberrel meglátogattuk a rászoruló családot. Rendkívül kedves emberek akik nagyon rossz körülmények között élnek és komoly segítségre szorulnak.

Nagyon fáj a szívem, hogy csak utólag tudtuk meg, hogy kiknek a megsegítéséről szól ez a rendezvény. Ott a helyszínen hoztunk egy rossz döntést amit azóta is bánunk. Nagyon sajnálom, hogy így történt és elnézést kérünk azoktól akiket ezzel megbántottunk.

Remélem, lesz még mód kárpótolni őket, mert mi nem ilyen emberek vagyunk, számunkra mindig is fontos volt a rászorulók megsegítése.

Hétfőn reggel 7 óra után a Retro rádióban a Bochkor-ban fogunk erről nyilatkozni Danielával, az Alapítvány vezetőjével együtt – írta az énekesnő.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Szandi (@szandi_hivatalos) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Szandi Instagram oldala)