Varga Judit könnyezve mesélt házasságáról: “Előfordult, hogy a férjem bezárt egy szobába, és…”

Közel 2 órás interjút adott Hajdú Péternek Vagra Judit, aki számtalan történetet mesélt el a házasságával kapcsolatban.

A történetek mindegyike arról szólt, hogy egy bántalmazó kapcsolatban élt. Néhány példa a beszélgetésből:

Olyan is előfordult az elmondása szerint, hogy volt férje bezárta egy szobába, amikor miniszterként indulnia kellett volna egy rendezvényre beszédet mondani. Az egyik kisfia szabadította végül ki egy másik kulccsal.

De felidézte azt is, amikor a bécsi bálon Magyar állítólag felháborodott azon, hogy nem őt, hanem feleségét ültetik a “fő helyre”.

Szerinte Magyar mindig a szüleinek vagy barátainak köszönhetően jutott állásokhoz, de nem tette mellé “az alázatot és a szorgalmat”, amit más emberek általában mellé tesznek. Úgy fogalmazott, nem mondja, hogy nem voltak jó pillanataik, ezeket állítása szerint Magyar mindig érvként használta, hogy megmutassa, milyen jól élnek.

Hangsúlyozta: a házasságuk második évétől állandósultak a veszekedések, családja is azt tapasztalta, hogy ő állandóan panaszkodik. Mint mondta, mégsem akarta elengedni Magyart, hiszen szerette, ő inkább megmenteni akarta a kapcsolatot.

“Mikor megszületett az első gyermekünk, hazavittük a kórházból a kisbabát és én nem tudtam betelni a gyönyörrel, hogy volt valaki, most van valaki, aki nem volt azelőtt.

És járkáltam be a gyerekszobába és mondtam Péter nézd már meg milyen gyönyörű ez a gyerek, mert nyilván a hormonok is fiatal szervezetembe ott dúltak és nagyon boldog voltam.

És ült bent a nappaliban és rám nézett: mi van nem bírsz összerakni egy normális magyar mondatot, nem jártál nyelvtanórára? Szövegértési problémáid vannak?” – elevenített fel egy esetet.

Varga ettől összetört és elkezdett sírni, mire Magyar Péter szerinte azt mondta neki: „Sírjál, majd elmegy a tejed.”

Hogy mi mindent mondott még házasságuk döbbenetes részleteiről, az kiderül a videóból:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!