Puzsér Róbert nem kímélte Szoboszlait és a válogatottat: videón, mi a véleménye a Svájc elleni meccsről!

A magyar szurkolókon nem múlt a válogatott teljesítménye, hiszen rekordszámban követték a közmédia sport felületein nemzeti tizenegyünk első összecsapását.

Már az első magyar meccs is rekordokat döntött: az M4 Sporton élőben követhető mérkőzés többszörös nézettségi csúcsot ért el, a magyarok első összecsapása a közmédia és egyúttal a teljes piac idei legnézettebb műsora lett – közölte az MTVA Sajtó és Marketing Irodája az MTI-vel.

Ugyan a végeredmény nem az lett, amiben a magyar szurkolók reménykedtek, így is kiemelkedően népszerű volt a válogatott első, Svájc elleni csoportmérkőzése a németországi kontinenstornán.

A Nielsen adatai szerint átlagosan több mint 1,2 millióan nézték a szombat délutáni összecsapást (ebbe nem tartoznak bele azok, akik óriáskivetítők előtt vagy vendéglátóipari egységekben szurkoltak Marco Rossi csapatának).

Ez 45,1 százalékos közönségarányt jelent, vagyis gyakorlatilag minden második magyarországi háztartásban az M4 Sportot nézték a találkozó idejében – olvasható a közleményben. Ez az arány már most jobb, mint bármelyik találkozóé a 2021-ben megrendezett előző Eb-n – írták.

Az összegzés szerint nemcsak a televízióban, hanem az interneten is rendkívül népszerű volt az összecsapás. A Gemius mérése alapján 198 ezernél is több egyedi látogatója volt a találkozónak az ingyenesen használható m4sport.hu-n, ami szintén megelőzi a 2021-es torna mind az 51 találkozóján mért adatot.

Szerdán 17 órától jön a továbbjutás szempontjából is meghatározó német-magyar meccs felvezetője. A találkozó 18 órakor kezdődik, az M4 Sport mellett szintén élőben az m4sport.hu-n, a Kossuth valamint a Nemzeti Sportrádióban és a nemzetisport.hu-n – olvasható a közleményben.

Na, de mi Puzsér Róbert véleménye a magyar válogatott Svájc elleni harmatos teljesítményéről és Szoboszlai Dominikről?

Így beszélt Szoboszlairól egy beszélgetős műsorban: “Őrá van felépítve jóformán a nemzettudat. Hát ezt hogy bírja el egy 23 éves srác?!

Ha én lennék a Rossi vagy akár csak a Szoboszlainak az apja, én beállnék a szponzorok és a Szoboszlai közé és azt mondanám, hogy: Úristen ne kezeljétek már így ezt a srácot” – hangsúlyozta.

Hogy mi mindent mondott még Puzsér a magyar válogatottról és annak csapatkapitányáról, az kiderül a videóból:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!