Pottyondy Edina videóban borított Magyar Péterről és Varga Juditról: “Lehet, hogy kivételesen nem hazudnak, hiszen…”

Szerda reggel új videót osztott meg Pottyondy Edina Magyar Péterről, Varga Juditról, a hangfelvételről és a volt igazságügyi miniszter által közölt családi veszekedésekről.

„Százszámra készülnek a beszámolók arról, hogy Magyar Péter pszichopata és szociopata, bántalmazó és megrögzött hazudozó, féltékeny és agresszív, a vidékieket lenéző, gigerli önimádó elmebeteg, sértett és végtelenül hataloméhes ember, narcisztikus manipulátor” – kezdte az influenszer, majd közölte:

“Én simán hiszek nekik. Lehet, hogy kivételesen nem hazudnak, hiszen a fideszes elit nagyjából ilyen arcokból áll” – mondta ironikusan Pottyondy, majd az iróniát folytatva hozzátette:

„Ezzel a személyiséggel teljesen logikus, hogy állami céget bíztak rá, hogy tagja volt egy állami felügyelőbizottságnak.

Ami nem stimmel, az az, hogy ha Magyar valóban egy ilyen hétpróbás szarember, akkor hogy nem lett tagja a kormánynak, hogy nem kapta meg az egészségügyi államtitkárságot, vagy a közoktatást?”

A hangfelvételről a következőket állapította meg:

“Normális dolog felvételt készíteni, miközben otthon beszélgetsz a pároddal? Te Jóisten, nagyon nem!” – hangsúlyozta.

Ezt követően azonban így folytatta: a „fideszes arisztokrácia” és a magyar közélet kontextusában lehet, hogy „neki is megremegne az ujjacskája a “Rec” gomb fölött”.

Bár nem az erkölcsi fenntartások, hanem a félelem miatt – árulta el Pottyondy Edina.

Hogy mi mindent mondott még Magyar Péterről, Varga Juditról, Rogán Antalról és Orbán Viktorról, kiderül a videóból:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!