Megszólalt a rákkutató Tompos Kátya betegségéről! Videóban mondta el a legfontosabbakat:

Tompos Kátya súlyos rákbetegséggel küzdött, melynek gyógyítására csakis külföldön kaphatott volna megfelelő kezelést.

Dr. Peták István rákkutató az RTL Reggeli című műsorában hangsúlyozta: a gyakori daganatok mellett – tüdőrák, emlődaganat, vastagbélrák és prosztatarák – nagyon fontos beszélni a ritka daganatos betegségekről is, ezekből 100-200 fajta is lehet.

Ezek kezelése akár nehezebb is lehet, ilyen például az immunterápia. Úgy tudni, ilyen kezelést kaphatott volna Tompos Kátya is Németországban.

A rákkutató arról is beszélt: ritka, hogy a betegek külföldi kezelésre szorulnak, hiszen a legtöbb eljárás Magyarországon is elérhető, a klinikai vizsgálatok azok, amelyek itthon nem feltétlenül vannak jelen.

A beszélgetés még akkor készült, mikor még Kátya életben volt, sajnos a színésznő szervezete azóta már feladta a küzdelmet. Most már csak dalokban, filmekben, videókban lehet jelen Kátya az életünkben. Egy ilyen videót osztott meg Zorán is, a közös duettjükről: ide kattintva láthatod.

Kevesen tudják, hogy Kátya világslágereket is énekelt, többek között egy világhírű énekesnő dalát is előadta: ide kattintva megnézheted.

Egy 14 évvel ezelőtti, megrázó, egyben csodálatos videó is előkerült a színésznőről, melyből kiderül, milyen tehetségesen rögtönzött: ide kattintva láthatod.

Az alábbi felvételen pedig megnézheted, mi mindent mondott a rákkutató Tompos Kátya betegségéről és a különböző rákbetegségekről.

Mutatjuk is az érdekes videót:

Oszd meg, hogy mások is megnézhessék!

(Kiemelt kép: Tompos Kátya Facebook oldala)