Hamarosan megszűnik ez a népszerű, magyar nyelvű tévécsatorna! Sokan kiakadtak a döntés hallatán:

Újabb tévécsatorna kerül ki a kábelszolgáltatók kínálatából, ezúttal egy olyan program, amely leginkább vígjátékokat sugárzott.

Sokak legnagyobb bánatára ugyanis megszűnik a Comedy Central Family tévécsatorna. Jó páran ki is akadtak a döntés hallatán.

Az információt alátámasztja, hogy a magyar kábelszolgáltatók már el is kezdték értesíteni az ügyfeleket a hírről, miszerint hamarosan kikerül a portfóliójukból a csatorna – adta hírül a media1.hu.

A csatorna egyébként a Paramount Globalhoz tartozik, amely a bejelentés alapján 2024. július 6-án fogja megszünteti azt.

A főleg családi tartalmakat, illetve humoros vígjátéksorozatokat sugárzó társcsatorna reklámidejét mostanáig az RTL Magyarország reklámértékesítő háza, az RTL Saleshouse értékesítette.

A 4iG Csoporthoz tartozó Vodafone a számlaleveleken már fel is hívja ügyfelei figyelmét a változásra:

„Az ÁSZF és a Kiemelt Üzleti ÁSZF, 1. sz. Szolgáltatások leírása melléklet 1. sz. Csatornakiosztás függelékéből a Szolgáltató érdekkörén kívül eső ok miatt kivezetésre kerül a Comedy Central Family műsorcsatorna.

Mivel a médiaszolgáltató tájékoztatása alapján a műsorcsatorna 2024. július 6-án megszűnik” – olvasható a bejelentésben.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!