Végleg szakított a 2017-es X-Faktor győztes párja, Ricco & Claudia: emiatt váltak el az útjaik

A Ricco & Claudia formáció 2014-ben alakult meg, tagjai Sárközi Richard és Farkas Claudia. Még abban az évben a második helyen végeztek a cseh és szlovák X-Faktorban, 2017-ben pedig megnyerték a magyarországi X-Faktort.

Győzelmük ellenére nagyon keveset lehetett hallani róluk, többek között ez is oka volt annak, hogy a két énekes immár külön folytatja útját. Ricco minderről a Story magazinnak mesélt.

“Én énekelni akarok, nem pedig itthon ülve figyelni, ahogy mások koncerteznek. Egy éve már nem is dolgozom ezzel a menedzsmenttel, és sokkal jobb így. Az idő más változást is hozott: egy éve Claudiával is elváltak útjaink. Ő a szlovák menedzserével dolgozik tovább, én meg a saját utamat járom. Amint lehet, szeretnék visszatérni Magyarországra, és találkozni a magyar közönséggel.

Én kezdeményeztem a szakítást, szerencsére mindent meg tudtunk beszélni Claudiával, senkiben sincs rossz érzés a változtatás miatt. Semmi sem tart örökké, egyszerűen más-más irányban haladunk tovább. Ő egy nagyon tehetséges lány, nagyon jó ember is, szép sikereket kívánok neki” – mondta Sárközi Richard, azaz Ricco.

Reméljük, hogy a járványhelyzet úgy alakul majd, hogy 2021-ben mindkét kiváló énekes megmutathatja, mire képes.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!