Megvan az idei első telitalálat az ötöslottón: egyvalaki nyerte meg a közel 3 milliárd Ft-os nyereményt, ezekkel a számokkal

A húsvéti ünnepek meghozták az ötöslottó idei első telitalálatát, tizennégy hét halmozódás után a szerencsés játékos 2 milliárd 885 millió forintot nyert – közölte a Szerencsejáték Zrt. szombat este.

A 13. játékhéten az ötöslottón a 6, 32, 39, 44, 76-os számokat megjátszó szelvény tulajdonosának a sorsolás másnapjától számított 90 napon belül kell jelentkeznie a társaságnál.

A 100 millió forintot meghaladó nyeremények esetére a társaság külön telefonszámot, úgynevezett nagynyertes-vonalat tart fenn, amely a www.szerencsejatek.hu oldalon és az értékesítőhelyeken is megtalálható. A szerencsés játékos telefonon történő jelentkezése során a lottótársaság feddhetetlen munkatársának az elsődleges feladata az, hogy a szelvényen lévő információk alapján meggyőződjön arról, valóban a nyertes van a vonal túloldalán – írták.

Sok szeretettel gratulálunk a nyertesnek, aki hétfőn biztosan vidáman megy locsolkodni vagy vidáman fogadja a locsolókat.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!