Új, magyar tévécsatorna indult: rengeteg közkedvelt film látható rajta

Magyar filmeket sugárzó tematikus csatornával, a Tematic Media Group legújabb kábeltelevíziós csatornájával a Magyar Mozi TV-vel bővítette kínálatát a DIGI és a Vodafone Magyarország.

A mindenki által kedvelt magyar filmek, legyenek akár évtizedekkel ezelőtt készültek akár az elmúlt évek sikerei nagyszerű szórakozást kínálnak a nézőknek.

A Magyar Mozi TV csatornáján népszerű magyar gyártású tévésorozatokat, új és klasszikus mozifilmeket, játék-, rövid-, animációs és dokumentumfilmeket nézhetnek az előfizetők.

A színházi előadások iránt érdeklődők is találnak majd kedvükre való közvetítéseket a műsorkínálatban.

Az új csatorna küldetésének tekinti, hogy teret adjon a készülő magyar filmeknek, és lehetővé tegye az alkotóknak, hogy széles körben megismertethessék a munkáikat.

A DIGI és a Vodafone Magyarország a következő 3 hónapban teszteli az újonnan induló csatornát.

Az új tartalom a DIGI előfizetők számára automatikus- vagy manuális csatornakereséssel válik elérhetővé, a következő programhelyek egyikén a szolgáltatási terület függvényében: 101, 117, 168, 169, 182, 183 vagy 222-es pozícióban, valamint egyedi csatornakiosztás esetén a csatornakínálat végén.

A Vodafone Magyarország előfizetői számára a 78-as programhelyen érhető el az új csatorna.

Ízelítő a Magyar Mozi TV kínálatából: Roncsfilm, Ripacsok, Megáll az idő, Az ötödik pecsét, Jó estét nyár, jó estét szerelem, A kenguru, Égigérő fű.

A kortárs filmek közül látható lesz: a Saul fia, az Űrpiknik és az Eltörölni Frankot.

A Magyar Mozi TV műsorához jó szórakozást kíván a Vodafone Magyarország, a DIGI és a Tematic Media Group csapata – olvasható a közleményben.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!