Most érkezett: 59 db négytalálatos volt az ötöslottón, közel egymillió forint üti a nyertesek markát! Lehet, épp te vagy az egyik?

Még mindig rengetegen játsszanak ötöslottót az országban, és bizony most így a világjárvány közepette különösen jól jöhet egy-egy nagy nyeremény.

Ezen a héten, ami egészen pontosan a harmincharmadik ebben az évben, nem volt öttalálatos szelvény, így jövő héten már kereken egymilliárd Ft, azaz ezermillió forint a várható főnyeremény.

Akkor üti majd egymilliárd forint valakinek a markát, ha egyedül találja el mind az öt nyertes számot. Szóval most öttalálatosnak nem örülhettünk, négytalálatos szelvényből azonban különösen sok volt! Szám szerint darab.

Nem is tudjuk, hogy ilyenre mikor volt utoljára példa a lottósorsolások történetében, hogy ennyien eltaláljanak az ötből négy számot. Lehet, épp te vagy az egyik szerencsés nyertes?!

El is áruljuk a nyertes számokat, hogy rögtön ellenőrizhesd: 12, 13, 28, 45, 49. És hogy mennyi a négytalálatos lottószelvénnyel bezsebelhető nyeremény? Egészen pontosan 822 690 Ft!

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla, hátha épp őket érte a nagy szerencse!