Rubint Réka úgy érzi, 2 éve elhunyt édesapja a túlvilágról is vigyáz rá: azt is elmesélte, milyen jeleket küld neki

Rubint Réka két esztendeje, 2019 februárjában veszítette el imádott édesapját. Réka azt gondolta, idővel majd könnyebb lesz és talán enyhül a veszteség fájdalma, de saját bevallása szerint ez nem így van.

A halála óta nem telik el nap, hogy Réka ne gondolna édesapjára. Azt is tudja, érzi, hogy bár testi valójában, itt a Földön már nem teheti meg, édesapja föntről is figyeli minden lépését.

Borsnak arról is mesélt, milyen jeleket küld a számára édesapja:

“Édesapám sokat vadászott. Az elmúlt két évben számtalanszor találkoztam a házunk melletti erdő szélén őzzel és szarvassal, ami korábban nem volt jellemző. Amióta az Apukám meghalt, kétszer álmodtam vele és egyszer tisztán éreztem a jelenlétét. Hiszem és tudom, hogy bár fizikailag már nem, de amikor szükségem van rá óv és vigyáz rám.” Sőt, Réka azt is elmesélte, hogy amikor édesanyja a világjárvánnyal küzdött, édesapja akkor is mellette volt: „Anyukám decemberben koronavírusos lett és kétoldali tüdőgyulladást kapott. Rettentően aggódtunk. Nem telt nap, hogy ne mentem volna ki édesapám sírjához a temetőbe. A legnehezebb pillanatokban ismét mellettem volt és segített. Édesanyám felépült és napról napra erősebb” – mondta Rubint Réka.

Rubint Réka édesanyja és édesapja egyébként 16 éven át külön éltek egymástól, ám az utolsó négy évben újra egymásra találtak, és ennek Réka mindennél jobban örült.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!