Megvan, mikor ér véget a felhős, ködös, szürke idő: már csak ennyit kell kibírnunk

Az elmúlt napokban szine az egész országot a szürkeség uralta, felhős, ködös volt az idő, a napot alig láttuk. Szerencsére nem kell sokat várnunk, hogy egy kis napfényhez jussunk.

Az Időkép az alábbi előrejelzéssel kecsegtet:

“Szombaton marad a többnyire borongós, párás idő, helyenként tartós ködfoltokkal. Némi napsütés keleten lehet. Gyenge csapadék legfeljebb néhol lehet. A délkeleti szél helyenként feltámad. Kora reggel -1, +4, napközben 3-9 fok valószínű.

Vasárnap kezdetben délen és keleten kisebb eső előfordulhat, napközben keleten marad felhősebb az ég, másutt hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap. Az északnyugati szél a Dunántúlon és a főváros környékén felélénkül. A csúcshőmérséklet 5 és 10 fok között alakul.

Hétfőn ködös és napos tájak váltakozhatnak. A légmozgás csak nem lesz jelentős. Reggel többfelé fagyhat, délután 3-8 fok várható. Kedden már nagyobb területen lehet napközben is borongós, ködös az idő.”

Mindez tehát azt jelenti, hogy vasárnap az ország legnagyobb részén ki fog sütni néhány órára a nap és hétfőn is bízhatunk napos időszakokban.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!