Meglepő kijelentést tett Vajna Tímea a bezárt magyarországi éttermekről: ezt gondolja a nyitással kapcsolatban

Úgy tűnik nagyon feldühítette Vajna Tímeát, hogy még mindig nem nyithattak ki Magyarországon az éttermek. Közösségi oldalán több Instagram Storyban is ezzel a témával foglalkozott.

Ráadásul összehasonlította a magyarországi helyzetet az Amerikai Egyesült Államokban tapasztalható állapotokkal és az alábbi megállapításokra jutott:

“Los Angelesben is végre kinyitott minden étterem… Miamiban meg már régóta… nem győzöm nézni az Instastorkyat isteni kajákról és jó hangulatról… Mikor engedik meg már Magyarországon is, hogy kinyissanak az éttermek?? Mindenki tönkremegy így… és depresszós lesz már… ebbe az egész..ba.

Vigyázzunk az idősekre és étterembe menet hordjunk maszkot és ha közösségbe megyünk. De a gazdaság és az emberek tönkremennek már ebbe. Amerikában az éttermesek összefogtak és pereltek… végül nyertek” – folytatta Timi.

Vajna Tímea követői véleményére is kíváncsi volt és a következő kérdéseket tette fel számukra:

“Hány ember került az utcára és veszítette el az állását vagy lecsökkentették a fizetését? … Nem tudom komolyan mi a rosszabb … a vírus vagy ha valakinek a gyerekei éhen halnak, mert mindkét szülő elveszíti a munkáját?”

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Instagram – Vajna Tímea)