Fontos és megható sorokat osztott meg Dér Heni, a kommentelők mégis durván nekiestek: ezt nem bírták elviselni

Nem nagyon értjük, hogy Dér Heni legutóbbi posztja miért váltott ki a kommentelők körében ekkora felháborodást. A várandós énekesnő csak néhány fontos, elgondolkodtató sort írt le közösségi oldalán, a hozzászólók mégis nekiestek.

Több dologgal is gondjuk volt azoknak, akik üzentek az énekesnőnek. Volt olyan, aki a szöveget ócsárolta, de a legtöbb kommentelőnek a szöveghez feltöltött képpel volt baja.

Valami miatt nem nyerte el a tetszésüket az alábbi fotó illetve Heni amellé írt gondolatai. Többek között ezeket a sorokat osztotta meg:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dér Heni (@heni_der_official) által megosztott bejegyzés

“Mi történne akkor, ha csak egy napra megfordítanád a gondolkodásod és egy más irányból közelítenéd a napod??? Természetesen ki a rengeteg munka, ki a munkanélküliség miatt szorong, valaki betegség miatt, ki veszteség miatt boldogtalan, de ha csak egy napra próbálunk annak hálát adni, amink van, lehet elegendő, hogy egy kis fényt engedjünk az életünkbe… Légy hálás azért, aki vagy… Légy büszke arra, hogy ilyen terhet pakolt rád az élet, amit nem kaptál volna, ha nem lennél vele képes megbírkózni…Keresd meg magadban a szépet, jót… Örüljünk egy picit az esőnek, napnak, ne csak a rosszat lásd a másikban, hanem próbáld megtalálni benne a jót is.. Próbálj meg ma egy vadidegenre rámosolyogni, a te napod is feldobja… Gondolj bele, ha mindenki egyszerre csak egy napra válna pozitívabbá, lehet hogy már sokkal másabb irányt venne a világ…” – írta Dér Heni.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!