Magyar Péter bedurvult: “Rogán Antalnak üzenem, hogy izzítsa az egyik magángépét és mielőbb keressen olyan országot, ahonnan…”

Magyar Péter úgy látszik emeli a tétet. Kedd reggel ugyanis egyértelmű üzenetet küldött Rogán Antalnak:

“A ma reggelt az ATV-ben kezdtem, a holnapot pedig reggel 10.00-kor a Fővárosi Nyomozó Ügyészségen fogom, ahova elkísérnek jogi képviselőim, többek között dr. Bárándy Péter, volt igazságügyi miniszter.

Ahogy a mai műsorban is elmondtam, ha az ügyészség holnap a Völner-Scahdl (és társai!) ügyben kíván meghallgatni, akkor elmondom a hatóságnak a rendelkezésemre álló összes információt és ezt követően a nyilvánosságot is tájékoztatom a történtekről, ami után a kormány nem tehet mást, minthogy lemond.

Rogán Antalnak üzenem, hogy izzítsa az egyik magángépét és mielőbb keressen olyan országot, ahonnan nincs kiadatás. Mert ugye, a börtön ablakába soha nem süt be a nap” – írta Facebook oldalán.

A leendő politikus az ATV kedd reggeli műsorban újból megerősítette: “Soha nem bántottam a feleségemet, a gyermekeim anyját”. Így válaszolt egyértelműen arra a kérdésre, volt-a felesége és közte tettlegesség. Szerinte “ez egy jól felépített kommunikációs kampány”.

Hogy mi történt közte és volt felesége között azon a bizonyos balhés, decemberi napon, ő maga árulta el! Ide kattintva láthatod.

Arra a kérdésre, hogy miként lehet elkerülni azt, hogy „politikai Mónika show” legyen a történtekből, Magyar így válaszolt: szerinte azt kell megvizsgálni, kinek az érdeke volt az, hogy ez az ügy előkerüljön.

Magyar Péter állítása szerint a Varga Judittal szembeni bántalmazás pletykáját „az internet sötét bugyraiban” már hetek óta terjesztették eddig is. “Szimpla családi veszekedés volt” – mondta még az ügyről.

A közben pártalapításra készülő, március 15-én politikai mozgalmat indító leendő politikus hangsúlyozta: ha bántotta volna a feleségét, aligha ítélte volna meg a bíróság a váláskor a közös gyermekfelügyeletet, ráadásul elmondása szerint a válás után Vargával még koktélozgattak is, és “csak a szépre emlékeznek.”

Ha a Magyar Péter és Varga Judit közti veszekedésről szóló rendőri jelentésből is szeretnél részleteket megtudni, ide kattintva láthatod.

Íme a teljes interjú:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!