Magyar Péter borította a bilit! Felfedte, milyen balhé történt közte és Varga Judit között!

Újabb fordulatot vett Varga Judit és Magyar Péter néhány évvel ezelőtti veszekedésének ügye.

A HVG közzétette a veszekedésről szóló rendőri jelentést, Magyar Péter viszont nem hagyta szó nélkül a dolgot.

Ő is leírta saját szavaival, hogy szerinte hogy történt az 2020. december 29-én lejátszódó balhé.

Részletesen ismertette, hogy mi történt közte és volt felesége között azon a bizonyos napon.

Ha pedig a HVG által közölt rendőri jelentésre is kíváncsi vagy, azt ide kattintva láthatod.

Magyar Péter így emlékszik a történtekre: “A HVG “oknyomozó” újságírója az imént egy bűncselekmény útján a rendőrségtől kiszivárogtatott hamis állítások tömkelegét tartalmazó rendőri jelentésről írt cikket a volt feleségemmel 2020. december 29-én lezajlott családi vitánk kapcsán. Véleményem szerint ezzel maga az újságíró is bűncselekményt követett el.

Ahogy azt korábban leírtam, tudomásom volt róla, hogy készült rendőri jelentés, mivel többek között ezzel is próbáltak nyomást gyakorolni rám a válásunk során. A jelentés tartalmát most március 16-ig nem ismertem. Ekkor tárta azt elém az újságíró, aki egyértelműen jelezte, hogy a rendőrségtől kapta azt meg.

A háttérbeszélgetésen tételesen cáfoltam a jelentésben szereplő durva és hamis állításokat, de mivel egyértelművé vált számomra, hogy az újságíró részese az ellenem indult karaktergyilkosságnak (talán nem igényel magyarázatot, hogy miért ad át egy rendőr egy ilyen belső jelentést), a beszélgetésünket letiltottam.

A cikkben és a jelentésben foglaltakkal szemben a valóság az, hogy az egész történés egy megrendezett színjáték volt.

A feleségem nem félt tőlem, előtte lévő este baráti vacsorán vettünk részt Gulyás Gergelynél, ahonnan nagyobb mennyiségű alkohol elfogyasztása és 10 perc üvöltözés után a volt feleségem távozott.

Másnap reggel hazajött és közölte, hogy elviszi a gyerekeinket vidékre pár napra (ők ekkor a sógoroméknál tartózkodtak). Én jeleztem, hogy ebbe nem egyezem bele. Az, hogy ő haragszik rám, a szíve joga, de a gyerekeinket nem viheti el, mert közös szilveszterezést terveztünk velük.

Ebből egy heves szóváltás alakult ki közöttünk, miközben ő pakolta a gyerekek ruháit. Miután átmentünk egy másik gyerekszobába, ő továbbra is kitartott amellett, hogy elviszi a gyerekeket, miután közöltem vele, hogy addig ne menjen el, amíg ezt nem beszéltük meg, sarkon fordult és teljesen szürrelális módon elkezdett a szuterénben lévő szoba ablakán kifelé csomagokat hajigálni és kimászni az akkor ott megjelenő testőr karjaiba.

Sem nem akadályoztam abban, hogy kimenjen a szoba ajtaján, sem az ablakból nem húztam vissza, onnan ő maga mászott le és ment ki végül a konyhaajtón és indult el a szolgálati gépkocsihoz.

Miután külön gépkocsival odaértünk a a sógoromékhoz , a testőrök a testükkel akadályoztak meg abban, hogy a saját gyerekeimhez odamenjek. Ekkor jeleztem nekik, hogy ha ezzel a tevékenységükkel nem hagynak fel, akkor a sajtóhoz fordulok. Azóta már bánom, hogy ezt nem tettem meg.

A jelentés végig azt a narratívát visszi, hogy én agresszívan kiabáltam, miközben a volt feleségem nyugodtan lépett fel, miközben mindketten feldúltak voltunk. Számomra az ablakos, testőrös jelenetből rögtön világossá vált, hogy egy előre megrendezett színjátékról van szó, hiszen a testőrök korábban soha (!) nem jöttek fel az utcától 66 lépcsőre lévő házunkhoz.

Az egész eljárásra, ahogy a későbbi KEHI vizsgálatra is azért került sor, hogy a válasunk során nyomást gyakoroljanak rám, esetlegesen lemondjak a gyerekeim felügyeleti jogáról.

Ha a volt feleségem valóban félt volna tőlem, vagy bármilyen atrocitásnak ki lett volna téve, akkor egyrészt 4 hónappal később nem békülünk ki, másrészt ma nem heti váltásban nevelnénk a közös gyermekeinket közös felügyelettel.

Sajnálom, hogy a családunk olyan helyzetbe került, hogy köszönhetően a rogáni propagandának és az ehhez asszisztáló HVG/nek egy régi családi vitánkon csámcsog majd az ország, de innen is jelzem, hogy ez sem tántorít el attól, hogy közeli jövőben a kormánytagok közreműkődésével elkövetett súlyos bűncselekmények kapcsán rendelkezésemre álló bizonyítékokat nyilvánosságra hozzam. Ezt követően a propaganda sem fogja megmenteni a lemondástól a kormányt.

Én a családi életünk belső ügyeit továbbra sem fogom kiszivárogtatni, pedig lenne mit bőven. Ahogy gondolom sok családban” – írja bejegyzésében.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: MTI)