Lagzi Lajcsi ezt az egy dolgot soha nem bocsátja meg magának, egész életében bánni fogja

Lagzi Lajcsi és édesapja között legendásan jó volt a kapcsolat: amikor Joshi Bharat műsorában a zenész édesapjára terelődött a szó, Lajcsi elérzékenyülve mesélt róla.

Ripost is édesapjáról kérdezte a zenészt a műsor után, aki szomorú titokról lebbentette fel a fátylat. Elárulta, hogy a tenyerén lévő műtéti heg mindig édesapjára fogja emlékeztetni, és arra az egy dologra, amit örökké bánni fog az életében.

Így mesélt minderről a lapnak:

“1998-ban karácsony előtt meg kellett műteni a tenyeremet. A sportkórházban úgy vigyáztak rám, mint a hímes tojásra, és még a telefonomat is kikapcsoltam, nehogy valaki megneszelje, hol vagyok. Nem beszéltem senkivel napokon át, így az anyukámmal sem, vagyis nem értesültem arról, hogy édesapám agyvérzést kapott. (…) Máig arra gondolok, hogy ha akkor nem műtetem meg magam és mellettük lehetek, talán másképpen alakulnak a dolgok, és nem veszítjük el őt” – mondta szomorúan Galambos Lajos.

Az, hogy nem tudott édesapjától elbúcsúzni, örökre egy fájó pont marad a zenész életében, csupán az vigasztalja, hogy édesapja még megérhette, hogy beteljesül legnagyobb vágya: Lajcsi egy lányunokával ajándékozta meg őt.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!