A TNT zenekar oszlopos tagja a járvány miatt teljesen másba fogott: Inti elárulta, mivel keresi most a kenyerét

Kevés olyan ember van Magyarországon, aki ne ismerné a TNT együttes oszlopos tagját, Intit, azaz Zuber Krisztiánt. Krisztiánról azonban az utóbbi időben nem lehetett túl sokat hallani, most azonban ellátogatott az RTL Klub reggeli műsorába, ott mesélte el, mivel foglalkozik most.

“Elegem van már a télből is, meg a Covidból is! Meg úgy általában. Mi március óta nem nagyon tudtunk menni sehova koncertezni” – kezdett bele történetébe Krisztián.

“Az elején nagyon sokáig otthon feküdtem, és őrlődtem magamban, hogy mi legyen. Depressziós is voltam, de igazából csak utólag visszagondolva döbbentem rá, hogy ez az volt. Most már jól vagyok! Tök jól megtaláltam a helyemet, autókkal foglalkozom” – mesélte.

Krisztián tehát autókat árul és szerel is. Azt is elárulta, hogy ő nem akart a Facebookon siránkozni, mindenképp szeretett volna valamihez kezdeni. Így jutott el az autókhoz.

Ha már Facebook, Inti elmesélte, hogy mostani párjára is a Facebookon talált, a hölgy kisfia írt számára véletlenül egy üzenetet édesanyja nevében, így kezdődött az ismerkedés.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!