Kitálalt a barát! Ezért nem lehetett tudni évekig Tompos Kátya súlyos betegségéről!

Noha Tompos Kátya már évek óta súlyos betegséggel küzdött, a nyilvánosság csak néhány hete szerzett tudomást arról, milyen komoly a baj.

Most kiderült, miért volt ez így! A Blikknek a színésznő egyik barátja elárulta, pont Kátya miatt alakult ez így.

Tompos Kátya ugyanis sokáig nem akarta, hogy állapota kitudódjon. Amikor nemrégiben beleegyezett hogy beszéljenek a betegségéről, még azt hitték, időben vannak.

“A jó szándékú embereknek hála akkora összeg gyűlt össze, hogy tudtommal a hozzátartozói már az alapterápián túl az amerikai és távol-keleti kezeléseket is elkezdtek szervezni. Ám az utóbbi két-három napban drasztikusan romlott az állapota. Ha ezt tudjuk, előbb cselekszünk…” – mondta szomorúan a barát.

Ha kíváncsi vagy rá, mi volt az a súlyos és végzetes kór, amely megtámadta Tompos Kátya szervezetét, ide kattintva megtudhatod.

Már az sem titok, hol halt meg Tompos Kátya péntek hajnalban. Ha tudni szeretnéd, ide kattintva kiderül.

Kátya végig hitt a gyógyulásban, erről tanúskodik Vajna Timinek küldött, egyik utolsó üzenete: ide kattintva láthatod.

A barát arról is beszélt a Blikknek, mi lesz a Kátya kezelésére gyűjtött pénzzel: “Úgy tudom, pénzügyi szakértőkkel és ügyvédekkel tárgyalnak a hozzátartozók arról, mi legyen az összegyűlt pénz sorsa.

Valószínűleg alapítványba kerül vagy jótékony célra ajánlják fel, de az is felmerült, hogy valahogy visszajuttassák a támogatóknak az összeget. Ez egy-két héten belül kiderül” – mondta el a barát.

Ebben a videóban egy csodás dalt énekel Kátya. Te ismerted ezt a gyönyörű számot?

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

(Kiemelt kép: Tompos Kátya Facebook oldala)