Hamarosan itt az Exatlon 3. évada, kiderült a résztvevők névsora: van köztük háromszoros olimpiai bajnok és taxisofőr is

Az Exatlon Hungary első két évada vitán felül a TV2 legnépszerűbb műsorai közé tartozott. Palik László műsorvezető, a híres sportolók és az ismeretlen kihívók mind-mind sokat tettek a műsor sikeréért.

Mindkét széria hónapokon keresztül lekötötte a nézőket, és kíváncsian várták, hogyan teljesít a két csapat nap mint nap a különböző feladatok során.

Palik László és a TV2 bejelentette, hogy jövőre is lesz Exatlon Hungary, hamarosan érkezik a harmadik évad. Sőt: már az is kiderült, hogy kik fogják alkotni az új szériában a Bajnokok, és kik a Kihívok csapatát.

Ahogy eddig is, mindkét csapat nyolc tagot számlál majd, négy lányt és négy fiút. Azt pedig, hogy kik fognak részt venni a játékban név szerint, ebben a videóban jelenti be Palik László. Érdekes és izgalmas a névsor, hiszen van közte háromszoros olimpiai bajnok kajakozó, tizenháromszoros showtánc világbajnok, de marketinges, recepciós, taxisofőr és egy igencsak ismert vlogger is szerepel a csapattagok között:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!