Felhagyott a maszkok árusításával, nagyon hasznos és szép munkát talált Xantus Barbara, már le is szerződtették főállásba

November végén mi is beszámoltunk arról, hogy a világjárvány miatt – lévén, hogy zárva a színházak -, a népszerű és tehetséges színésznő, Xantus Barbara maszkokat kénytelen árulni egy plázában.

Mostanra azonban új állást talált magának ráadásul hasznos és szép foglalkozást, sőt nem is egyet. A Ripostnak árulta el, hogy miről is van szó:

“Ezt még senkinek nem mondtam el, de megpályáztam egy állást, időközben főállásban leszerződtettek egy iskolába. Lelkészképzőben tanítok lelkészeket szónoklatra. Ez már a hivatásomba vág! Emellett figyelemzavaros és autista gyerekeknek drámát oktatok, amiben sok örömöm van. Nemrég kaptam egy levelet az egyik autista kisgyerek anyukájától, hogy a gyermeke megcsinálta a házi feladatát egyedül. Most írom a tanrendet és már kurzust hirdettem az iskola Neptun-rendszerében. Úgy érzem, hogy a sok diplomámnak végre kezd értelme lenni”.

Nagyon örülünk, hogy a gyönyörű színésznőnek sikerült olyan munkákra lelni, ami boldoggá teszi és szívből kívánjuk neki, hogy a színpadra is mielőbb visszatérhessen.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!