Ezt a dalt írta Curtis a szerelmének a rehabon. Még Majka sem bírta ki, ő is reagált rá:

Alig egy hete jelent meg Curtis visszatérő dala, a „Nem maradok padlón”, amely már egymillió megtekintés felett jár, és máris itt az újabb videóklipje, a „Lehetne újra február”. A dalt a rapper a rehabilitációja alatt írta, és egy őszinte vallomás párjának, az első gyermeküket váró Krisztinek.

Eredetileg nem rám lett szabva a refrén, mást képzeltem volna el, Király Viktort például, viszont a szerzőtársam, Vígh Arnold azt mondta, hogy ezt nem adhatom másnak, enyém legyen ez a rész is” – árulta el Curtis.

A videóklipet Jimmy J. Hollywood rendezte, aki hétvégén a Magyar Filmdíj közönségnyertese lett „25 dollár” című rövidfilmjével. Jimmy igazán különleges hangulatot adott a videónak, amelyben Curtis mellett a csodálatos színművésznő, a Junior Príma-díjas Eke Angéla is főszerepet kapott.

Korábbi zenésztársa, Majka is reagált Curtis klippremierjére. „Isten hozott újra köztünk haver!! Sajnálom ,hogy szét kell tépni ennyire a lelked ahhoz, hogy megint az legyél, akit megismertem 10 éve!! Gratulálok !! Gyönyörű !!!” – írta közösségi oldalán.

Ennek hatására a kommentek közt nyilván azonnal megindultak a találgatások, hogy a két rapper majd újra együtt fog koncertezni.

Most te is láthatod a klipet, Neked hogy tetszik?

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!