Az orvos megállapította, hogy a magzat kisfiú, ám aztán elcsuklott a hangja: az abortuszt javasolta, a szülők másképp döntöttek

Shaylise Harris és párja Alex túl voltak már az esküvőn és az sem tántorította el őket a nagyobb család alapításától, hogy a babaprojekt elég nehezen akart összejönni. Még meddőségi kezelésekre is kellett járniok, de azokat is végigcsinálták.

És úgy tűnt, hogy a kezelések sikeresek voltak, hiszen nem sokkal ezután Shaylise-ról kideült, hogy állapotos!

A terhesség 20. hetében végzett ultrahang vizsgálat során az orvos megállapította, hogy a magzat kisfiú, ám ezután elcsuklott a hangja.

A magzat agyával, gerincével és lábaival is problémák adódtak. Az alapos vizsgálatokat követően kiderült, hogy a baba nyitott gerinccel fog születni.

A szakemberek az abortusz mellett érveltek. Shaylise és férje ezt a lehetőséget elutasította, hiszen úgy gondolták, ha végre sikerült teherbe esni, nem fogják művi úton mindezt megszakítani.

A korai diagnózisnak köszönhetően a szülők fel tudtak készülni lelkileg arra, hogy kisfiuk nem egészségesen jön világra, és ezt a tényt el is tudták fogadni.

2019. novemberében született meg Leo, nyolc órával később már a műtőben volt, hogy esélyt kapjon egy jobb, minőségibb életre.

A kisfiú már 2 éves, boldog, kiegyensúlyozott, és igaz, hogy egy speciális járókeret segítségével, de még járni is tud!

Saját példájukból tanulva Shaylise és Alex most azt üzeni minden leendő szülőnek, hogyha szeretnék a babát, nem kell rögtön lemondani róla, ha speciális igényekkel jön világra és esetleg nehezebb lesz felnevelni. Mert így is rengeteg örömet okoz, sőt.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!