Ezen vitázik a fél világ: szerinted a férfi kint vagy bent ül? Válaszod más és más titkot tár fel valós személyiségedről:

Az itt látható ábra igencsak megosztja az embereket. Az egyik tábor úgy látja, hogy a képen látható férfi a ház belsejében ül, a másik tábor pedig meg van győződve róla, hogy a ház előtt, az udvaron foglal helyet.

Mi nem vállalkoznánk most arra, hogy meghatározzuk, melyik a helyes válasz illetve a helyes látásmód, viszont attól függően, hogy szerinted kint avagy bent ül a férfi, más és más dolog derül ki a személyiségedről.

Ha szerinted a férfi a házban ül, akkor a zárkózottabb emberek közé tartozol, aki nem szívesen áll bele a különböző konfliktusokba. Kiegyensúlyozott, békeszerető ember vagy, aki próbál mindenkivel barátságos viszont kialakítani.

Ha úgy látod, hogy a férfi a ház előtt ül, az udvaron, akkor gyakrabban vállalsz kockázatot és nem riadsz meg a konfliktusoktól sem. Küzdesz az álmaidért, ám nem vagy annyira kiegyensúlyozott és gyakran túl hamar fel is adod a céljaidat. Ne hagyd magad eltéríteni az álmaidtól!

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!