Itt a TV2 nagy bejelentése: őrület, milyen műsorok jönnek, ezeket a szuper programokat láthatod hamarosan

Hatalmas bejelentéseket tett a Digital Media Hungary konferencián Fischer Gábor, a TV2 Média Csoport programigazgatója: rengeteg új műsor érkezik a TV2 képernyőjére.

A már korábban nyilvánosságra hozott műsorok, az Ázsia Expressz, a Párharc, a Szerencsekerék, a Dancing with the Stars, a Sztárban Sztár leszek!, a Séfek Séfe, a Bachelor – A Nagy Ő, a Hazatalálsz, a Farm VIP és a Házasság első látásra mellett több új formátum érkezik, a nézők nagy örömére.

Ezenfelül Fischer bejelentett számos, idén képernyőre kerülő műsort is.

Az új formátumok sorát az I can see your voice nyitja, ami egy találgatós zenei game-show. Koreából indult és Magyarország a 30. ország, ahol képernyőre tűzik. A játékosoknak ki kell találniuk, hogy hat énekes közül ki énekel a saját hangján, ki az, aki más hangjára tátog.

A feladat, hogy az árulkodó apró jelek alapján kiszűrjék és kiszórják a hamis hangokat. A találgatásban ismert zenészek adnak majd tanácsot a játékosoknak, mindezt persze sok humorral, szórakoztató formában.

A TV2 Csoport nemrég vásárolta meg a Cash or Trash magyarországi jogait. A műsor már meghódította Európát és most a magyar nézőkhöz is megérkezik!

Hétköznapi emberek nem hétköznapi tárgyaikkal próbálnak szerencsét a meggazdagodás reményében. Olyan régiségekkel érkeznek az ország minden tájáról, amikről nem tudják, mennyit is érnek valójában. A műsor régiségszakértői és műtárgykereskedői pedig eldöntik, mennyit adnak értük, ha adnak érte egyáltalán bármit.

A legendás szójáték, a Password évtizedek óta Amerika egyik nagy kedvence! A legszórakoztatóbb sztárok, hétköznapi játékos társaiknak segítenek megnyerni a pénznyereményt. A sztároknak és a játékosoknak úgy kell kitalálniuk szavakat, hogy segítségül egyetlen kifejezést adhatnak egymásnak. A show bejárta a világot és hamarosan a magyar nézők is megismerhetik.

A SuperTV2 nézői idén ősszel sem maradnak napi reality nélkül. Újra egy több hónapon át tartó izgalmas műsor érkezik: ez a Power Of Love, a Szerelem ereje, ami Törökország, Görögország, Románia és Dél-Amerika után debütál Magyarországon.

Végül, de nem utolsósorban egy olyan reality megvásárlását jelentette be Fischer Gábor, ami csak az Egyesült Államokban 24, míg Németországban 17 szezonon át futott a képernyőn, és a világ több mint 20 országában 70 évaddal jelentkezett: jön a Next Topmodel Magyarországra, amiben a hazai szépségipar legjobb szakemberei keresik a következő magyar szupermodellt.

Az álomszerződésért keményen meg kell dolgozniuk a lányoknak, ráadásul a kamerák kereszttüzében. Kihívások, kalandok, fotózások, bemutatók várnak a versenyzőkre, de közülük csak egy lehet a Next Topmodel Hungary.

Mindezekből látható, hogy a TV2 Csoport rekordszámú saját gyártású tartalommal készül, ami a záloga lehet annak, hogy a főcsatorna és a csatornacsalád is megtartsa piacvezető pozícióját, amit 2022 ősze óta őriz minden fontos célcsoportban, mind főműsoridőben, mind a teljes napon – olvasható a TV2 közleményében.

A Párharc már május 8-tól elindul, itt láthatod az ajánlóját, Kozsó és párja is szerepel benne:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!