Aurelio: “Sokszor gondolkoztam rajta, hogy kiugrok a vonat elé, mert én ezt már…”

Bármelyik nap megérkezhet a behívó Aurelio számára, amikor is be kell vonulnia a börtönbe.

Mi magunk is több cikkben foglalkoztunk már a Való Világ egykori nyertesének bírósági ügyeivel.

A jogerős bírósági ítélet értelmében Aureliónak több évre börtönbe kell mennie, összesen három év és öt hónap börtönbüntetés vár rá.

A Mokkában most arról kérdezték, mit érzett akkor, amikor kihirdették az ítéletet, és hogyan készül a börtönre.

„Úgy kezdeném, hogy sokak meglepetésére inkább megkönnyebbülést éreztem, mint sokkot.

Négy éven keresztül tudatlanságban élni, nem kívánom az ellenségemnek sem – kezdte Aurelio. A bírósági ügy ugyanis négy évig húzódott. Majd így folytatta:

Mély árok volt végig. Négy éven át nem tudod, hogy mi fog veled történni és mi lesz a következmény, az ember így azért nehezen tervez.

Lassacskán szeretnék családot, de így nem lehet tervezni, hogy képlékeny a jövőd” – mondta a Mokkában Aurelio, aki korábban még az öngyilkosságot is fontolgatta.

„Sokszor gondolkoztam rajta, hogy kiugrok a vonat elé, mert én ezt már nem bírom idegekkel. Ez a folytonos stressz, tárgyalás, halasztás és bizonytalanság”.

Aurelio több pszichológus segítségét is kérte, tudatosabban éli az életét. Azt, hogy pontosan mikor kell bevonulnia a börtönbe, egyelőre nem tudja.

Aurelio elárulta, leginkább a bezártságtól fél, és hogy szeretné értelmesen felhasználni a rácsok mögött töltött időt, egy könyv megírásán is gondolkodik.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!