Az egyik mentős elkezd táncolni a Jerusalema dallamára, ám Győrfi Pál félbeszakítja és fontos üzenetet közöl vele

A Jerusalema című világsláger nemcsak fülbemászó dallamával lopta be magát emberek százmillióinak a szívébe szerte a világon, hanem a rá kitalált tánckoreográfiával is.

A Föld különböző országaiban gombamód szaporodnak azok a videók, melyeknél különböző csapatok vagy épp egy munkahelyen dolgozók táncolják el a látványos mozdulatsort.

Magyarországon is jó néhány igen népszerűvé vált ezek közül, az egyik legnagyobb sikert arató változatot IDE KATTINTVA láthatod.

Az Országos Mentőszolgálathoz több megkeresés is érkezett, amelyben arról érdeklődtek az emberek, hogy ők vajon miért nem csatlakoznak ehhez a táncos kihíváshoz.

A mentőszolgálat tanulságos videóval adta meg a választ. Hallhatjuk, amint megszólal a jól ismert zene és láthatjuk, hogy az egyik mentős már el is kezdene táncolni, Győrfi Pál pedig éneki a dallamot, ám utána nem sokkal mondja is kollégájának, hogy épp esetük van és indulniuk kell.

“Gépkocsivezető bajtársaink 42 millió kilométert vezettek a Covid járvány kezdete óta és még mindig nem sok idejük jut az internetes kihívásokra. Munkájukban a forgalomban résztvevők segítségére vannak utalva” – írják a videó mellett, majd ezzel a kéréssel folytatják: “VEDD ÉSZRE A MENTŐT és segíts a forgalomban, hogy előbb odaérhessünk!”

Oszd meg, hogy mások is láthassák!