A stylistok jól bevált módszerei: ezt csináld, ha túl szűk, ha túl bő, vagy ha kellemetlen szagú a farmer

Próbáld ki, és alkalmazd az alábbi trükköket:

1.Ha csak az egyik részén túl bő a nadrág, akkor fújd be ezt a területet öblítős vízzel majd így tedd be a mosógépbe, vagy, ha van szárítógéped, akkor a legmagasabb hőfokra. Ezzel a trükkel, ott megy majd csak össze, ahol szükséges.

2.Ha az egész nadrág kinyúlt, forralj fel egy lábas vizet, amikor fő, akkor 20 percre tedd bele a farmert, majd szárítsd meg. Így akár egy mérettel is kisebb lehet, ha arra van szükség.

3.Ha kellemetlen szagú a nadrágod, de nem akarod túl gyakran mosni, akkor tedd egy légmenetesen záródó zacskóba egy éjszakára. Reggelre eltűnik a szag.

4.Ha túl szűk a nadrágod, arra is van megoldás. A feszes részt öblítős vízzel spricceld be, majd, amikor már jól átnedvesedett addig húzd, míg kitágul, és tedd ki a napra száradni.

5.Hogy ne fakuljon ki az új farmer, első mosás előtt a vízhez tegyél két marék sót. Az első mosás szigorúan kézi mosás legyen. A só megakadályozza, hogy kimenjen a farmerből a festék.

6.Mindig kifordítva kell tenni a nadrágot a gépbe ahhoz, hogy megőrizze a színét, ne essenek le a gombjai, és ne menjen tönkre a cipzárja.

7.Ha meguntad már a régi farmerod, és szeretnéd divatosabbá varázsolni, akkor csak egy reszelőre, és egy borotvapengére lesz szükséged. Dörzsöld végig a reszelővel, majd vagdosd meg a borotvapengével.

8.Ha halványítani szeretnéd a farmer színét, áztasd egy éjszakára egy tál vízbe, és add hozzá 5 citrom levét.

9.Beleültél egy rágóba? Egy jégkockát tegyél egy zacskóba, nyomd rá a rágóra, majd mikor megkeményedett a rágó, egy késsel óvatosan kapard le.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla! 

(Forrás: tudasfaja)