Az anyuka forgalommal szemben hajtott fel az M5-ösre: ő és gyermeke és még egy ember szörnyethalt a karambolban

Rettenetes baleset történt ma éjszaka 1 óra 45 perckor Felsőpakony térségében.  “A rendelkezésre álló adatok alapján egy személyautó a forgalommal szemben – Szeged irányába – közlekedett az M5-ös autópálya főváros felé vezető oldalán, amikor a 23.200-as méterszelvénynél összeütközött egy Budapest felé haladó személyautóval 2019. szeptember 6-án 1 óra 45 perckor. Az elsődleges információk szerint a helyszínen három ember életét vesztette, további három személy megsérült – írja a police.hu.

A katasztrófavédelem honlapján olvasható, hogy mindkét autó az árokba került, és mindkettő kigyulladt. A Blikk információi szerint egy anya és gyermeke ült a forgalommal szemben haladó autóban, míg a másik kocsiban négy ember utazott. Az ütközés következtében az anyuka és gyermeke is meghalt, továbbá a másik autóban ülők közül is életét vesztette egy személy.

Csodával határos módon a másik három utas életben maradt. Rettenetes lehetett, ahogy az éj sötétjében egyszer csak megpillantják a forgalommal szemben haladó autót!

A rendőrök a helyszínelés idejére lezárták az útszakaszt, ám az Útinform közölte, hogy ma reggel a lezárást feloldották.

Őszinte részvétünk az elhunytak családtagjainak! 

(Fotó: MTI)