A másik ex, egy népszerű színésznő is megszólalt Marsi Anikó új párjáról: ő is keményen fogalmaz

Úgy tűnik, már szinte folytatásos teleregénnyé kezd válni a Marsi Anikó, Szulák Andrea, Gyarmati Gábor és Agócs Judit nevével fémjelzett történet. Azok kedvéért, akik kevésbé jártasak a témában, összefoglaljuk, mi történt eddig:

Pár nappal ezelőtt röppent föl a hír, miszerint a Palik Lászlóval történt szakítása után Marsi Anikónak új párja van, nem is akárki, Gyarmati Gábor személyfuvarozó, aki többek között Szulák Andrea párja is volt, sőt, gyermekének is ő az apja.

Miután Szulák Andreával szétmentek, Gábor egy másik hírességgel, Agócs Judit színésznővel jött össze, akivel szintén van egy közös gyereke. Azonban, ha jól tudjuk, Gábor egyik gyermek nevelésében sem vesz aktívan részt.

Mikor Szulák Andrea tudomást szerzett arról, hogy Gábor Marsi Anikóval jár, nem fogta vissza magát, kemény szavakkal reagált a történtekre, ezt írta közösségi oldalán: “Ahol még vannak tehetős elhagyott lövészárkok, ott lehet tartani tőle, hogy ő felüti a fejét. Nincs több mondanivalóm”.

Nemes egyszerűséggel tehát aranyásónak bélyegezte volt párját. Ezt követően Gábor is megszólalt az ügyben, ő mindösszesen ennyit írt közösségi oldalán:

„Mennyivel elegánsabb lett volna, ha csak annyit ír, hogy legyenek boldogok… Én mindig azt kívánom neki, legyen boldog.”

Most pedig Agócs Judit is megszólalt, a Borsnak elmondta, ő Szulák Andreával verzióját erősíti meg: “Egyetértek Szulák Andival, minden szava igaz. Többet most nem szeretnék mondani a témában. Ennek ellenére is kívánom Gáboréknak, hogy legyenek boldogok” – nyilatkozta a színésznő.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kép forrása: MTI – Krizsán Csaba)