A DIGI is jócskán megemeli árait! Kiderült, mennyivel kell többet fizetned a tévéért és az internetért!

Árat emel májustól a DIGI, erről a cég saját közleményében tájékoztatta az érintetteket: A Digi Távközlési és Szolgáltató Kft. a jogszabályi keretekben biztosítottnál kisebb mértékben emeli a műsorterjesztési, vezetékes internet és a vezetékes hangszolgáltatásainak havidíjait.

A vállalat a KSH által meghatározott, 17,6 százalékos fogyasztói árindexhez képest 2,7 százalékponttal alacsonyabb, azaz 14,9 százalékos díjkorrekciót alkalmaz a műsorterjesztési, vezetékes internet és a vezetékes hangszolgáltatások havidíjainak tekintetében – a lakossági és üzleti ügyfelek esetében egyaránt.

A korrekció a Digi határozott idejű szerződéseiben nyújtott kedvezményeket, valamint az elektronikus számlát igénylő előfizetők kedvezményeit szintén érinti, melyek egyaránt 14,9 százalékkal emelkednek.

A díjkorrekció 2024. május 1-től lép életbe – áll a cég közleményében, amely így folytatódik: Az árkorrekció a DIGI valamennyi műholdas tévé és vezetékes internet, telefon és tévé szolgáltatását érinti, továbbá a mindigTV PRÉMIUM digitális földfelszíni televízió szolgáltatásra is vonatkozik.

A DIGIMobil és a DIGINet Aktív 50 díjcsomagok 2024. március 1-től módosított díjait a most bejelentett a díjkorrekció nem érinti.

Korábban a Telekom is bejelentette, hogy árat emel: hogy a cég mikortól és milyen mértékben drágítja tarifáit, ide kattintva tudhatod meg.

A Vodafone szintén elárulta, mikor lép életbe az áremelése, az ő közleményüket ide kattintva láthatod.

A DIGI tehát májustól emel, és két díjcsomag kivételével az összes konstrukciót érinti az áremelés.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!