10 évvel ezelőtt, 2 éves korában a világ egyik legszebb kislányának tartották: a mostani képek elárulják, mi mindenben változott

Aira marie Brown 2009-ben született az Egyesült Államokban és születésekor teljesen átlagos csecsemőnek tűnt. Két éves korától aztán az élete minden volt, csak átlagos nem.

Szülei (főként édesanyja) ugyanis már egészen pici korától kezdve festették a haját, megcsinálták a szempilláját, szinte előbb voltak a kislány kezében kozmetikai eszközök, mint csörgő vagy játékbaba.

Ez a fajta nevelés sokakban rendkívüli visszatetszést és felháborodást keltett, mégis a kislányról két éves korától kezdve folyamatosan készültek a képek, a világ egyik legszebb kislányának tartották és keresett modell lett.

Reménykedjünk abban, hogy Aira Brown-t nem fogja károsan befolyásolni, hogy ilyen hamar a rivaldafénybe került. Tény, hogy hamarosan állítólag már egy film főszerepét is eljátssza, szurkolunk neki, hogy jól jöjjön ki ebből az egészből és ne kerüljön vakvágányra az élete.

A kislányos külsőt mindenesetre egy jóval kamaszosabb kinézet váltotta föl:

View this post on Instagram

Love my Coca Cola swag! #cocacola #Aira #AiraMarie #dreamingofsummer #childmodel #childactress #model #actress #actor #dreambig

A post shared by Aira Marie (@airamarie09) on

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!