Sikersorozatban volt közkedvelt színésznő, most izzasztó fizikai munkával keresi a kenyerét és remekül megy neki

Kerekes Viktóriát első próbálkozásra vették fel a Színház- és Filmművészeti Főiskolára, melynek sikeres elvégzése után több neves fővárosi színháznak is a tagja volt, legtovább, 2004-2017 között az Örkény István Színházban láthatták őt a nézők.

Ám arca és hangja a tévéből is ismert lehet, ugyanis 2005-ben szerepet kapott a Jóban Rosszban című televíziós sorozatban és egészen 2009-ig szerepelt benne.

Mostanra azonban Viktória felhagyott a színházzal és valami teljesen másba fogott. Így mesélt minderről az RTL Klub Házon kívül című műsorának:

“Találtam egy hirdetést, ami arról szólt, hogy van egy lakás 90 százalékos felújítottsági szinttel, ahol szükség lenne valakire, aki antikolja a nyílászárókat és néhány régi bútort” – kezdett bele történetébe a színésznő.

Viktória ugyan saját otthonában próbálkozott már hasonló feladattal, mégis inkább keresett egy társat maga mellé, akivel közösen belevághatnak a munkába. Kollégája, Horgas Péter díszlettervező örömmel segített Viktóriának, együttműködésük pedig olyannyira sikeres volt, hogy már meg is alapították saját lakásfelújítással és kertrendezéssel foglalkozó vállalkozásukat, ami úgy beindult, hogy jövő májusig be vannak táblázva.

Viktória itt mesél élményeiről és tapasztalatairól:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Nyitókép forrása: szinhaz.org)