Új műsort kap Pap Rita és Bodnár Attila, elmesélték, mire készülnek: te felismernéd őket most?

Pap Ritáról és Bodnár Attiláról keveset lehetett hallani az elmúlt 15 évben. 2004-ben Ausztriába költöztek és csak rövid időre, illetve egy-egy fellépés erejéig látogattak Magyarországra.

Most azonban a népszerű zenész-énekes házaspár új műsort kap, a Zenebutik csatornán Sztárshow címmel lesz látható igazán remeknek ígérkező műsoruk. Ez alkalomból voltak a TV2 Mokka című programjának vendégei:

“Mi minden dalunkat ketten írtuk, ezeket szeretnénk bemutatni a generációnknak – mert a 25-től 75 évesekig a mi generációnk -, és sok új dalt is írtunk, amik komoly hangvételűek, most már igazából az áll jól nekünk. 2000 óta nem sok újdonság történt, de a fiókban igen: mi írtuk otthon dalokat, ezeket most mind bemutatjuk” – mesélték.

Nemcsak ők lesznek láthatók a műsorban, sok neves zenész és ifjú tehetség is feltűnik majd a tévéképernyőkön:

“Olyan típusú énekeseket, zenészeket hívunk, akiket nagyra tartunk. Az ismertségünket arra használjuk, hogy az emberek odafigyeljenek a műsorra, de nem önzően rólunk szól, egyre jobban át fogjuk adni a színpadot a fiatalabbaknak vagy a tehetségesebbeknek. Ismert sztárokat és majd ezután ismert tehetségeket hívtunk” – mondta el a Mokka kamerái előtt Bodnár Attila.

Itt láthatod, hogy néz ki most a két népszerű előadó és rengeteg érdekességet hallhatsz róluk:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!