Megtörte a csendet Magyar Péter álomszép barátnője! Elárulta, mit érez! “Ami most történik, arra szerintem…”

Azt már hetek óta tudni, hogy Magyar Péter kedvese a csodaszép Vogel Evelin. Az ifjú hölgy azonban egészen eddig senkinek nem nyilatkozott.

Most megtörte a csendet, és a Blikknek elárulta hogy van most, mit érez, kedvesével, Péterrel együtt hogyan élik meg mindazt, ami körülöttük zajlik.

“Sok dolog miatt nagyon nehezen éljük meg ezt az időszakot. Minden pillanat hasonlóan nehéz.

Négy-öt óra alvással kevesen bírnák úgy, ahogy Péter. Elképesztő, én például nem bírom!

Ami most történik, arra szerintem nem lehet számítani, felkészülni. Ugyanakkor hatalmas támogatást is kapunk, ez segít minket az akadályok leküzdésében, s erőt ad a folytatáshoz” – hangsúlyozta.

Egy, a neve elhallgatását kérő ismerőse szerint Vogel Evelin le sem tagadhatná, hogy szerelmes.

“Evelin alapvetően is vidám alkat, de megmondom őszintén, rég láttam ennyire boldognak, mint most Péter mellett – mesélte korábban a lapnak.” – “Tisztában vannak vele, hogy a nyilvánosságot most ők tartják lázban, és előbb-utóbb muszáj felvállalni a kapcsolatukat… Úgy voltak vele, jobb minél előbb” – árulta el.

A harmincnégy esztendős Vogel Evelin kreatív és igen sokoldalú belsőépítész. A reklámszakmában, enteriőrfotózásban és tervezésben is jártas üzletasszony nem mellékesen maga is édesanya.

A Budapesti Corvinus Egyetemen végzett, többek között az Aston Media Studiónál dolgozott kereskedelmi szakértőként, a Magyar Honvédelmi Minisztériumban pedig asszisztensként.

Marketingkommunikációval és közösségimédia-marketinggel is foglalkozik. Szabadidejében szívesen ül motorra.

(Kép forrása: Magyar Péter Facebook oldala)

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!