Magyar Péter kitálalt Varga Juditról: “A válásunk óta igyekszik következetesen ellenem nevelni a…”

Péntek délelőtt Magyar Péter új bejegyzést tett közzé közösségi oldalán, melyben durva dolgokat állít Varga Juditról.

Leszögezi, hogy ő soha nem verte meg a feleségét, ám több olyan esetet is említ, amikor volt felesége őt viszont fizikailag is bántalmazta.

Magyar Péter állítása szerint eddig igyekezett csak a szépre emlékezni és hálával gondolni a 18 közös évre.

Most viszont több példát is felsorolt, mikor Varga Judit volt erőszakos.

Ide kattintva kiderül, miket állít Magyar Péter.

Posztja további részében így ír: “Nem akartam a nyilvánossághoz fordulni amiatt se, hogy a volt feleségem, igazságügyi miniszterként nem tartotta be és most sem tartja be a bíróság által jóváhagyott megállapodásunk pontjait és amiatt se, hogy a válásunk óta hogyan igyekszik következetesen ellenem nevelni a gyermekeinket.

Annak ellenére, hogy tudja, milyen szoros kötelék fűz össze minket és hogy ők a legfontosabbak nekem a világon.

Mindenki tudja, hogy az aljas rogáni propagandának a videóval az volt a célja, hogy az ügyet és a hazánkért való kiállásunkat lehúzza a bulvár mocsarába, hogy ezzel is elterelje a figyelmet a valódi jogi és politikai kérdésekről és hogy megússzák, hogy felelősséget kelljen vállalniuk.”

Innen is üzenem, hogy nem fog sikerülni – hangsúlyozza bejegyzésében Magyar Péter majd így folytatja:

“A magyarok többsége átlát a szitán és lépésről lépésre, tégláról téglára vissza fogjuk venni a hazánkat és közösen építünk egy boldog, szuverén, modern, európai Magyarországot, ahol a gyűlöletet legyőzi a szeretetet, az irigységet az összefogás és a hazugságot az igazság.

A Húsvét üzenete a feltámadásról, a kegyelemről és a megújulásról szól. Áldott ünnepet kívánok minden honfitársamnak, lelki megnyugvással és egy kis csenddel. A haza minden előtt” – zárul a poszt.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!