Magyar Péter elárulta, ki hallható azon a felvételen, amit kedden hoz nyilvánosságra! “Miután meghallják az emberek, ahogy…”

“Aki most úgy jön ki a NER-ből, hogy eddig komoly fizetést kapott, annak azt semmiképp se javasolnám, hogy ő akarja vezetni az ellenzéket” – hangsúlyozta Hadházy Ákos független képviselő a Telexnek adott interjújában Magyar Péter kapcsán.

A Telex ezt az interjút megosztotta a Facebookon, a bejegyzést pedig Magyar Péter is kommentelte. Ezt írta:

“Képviselő Úr, minden tisztelettel, aki azt állítja, hogy egy képviseleti „demokráciában” a regnáló hatalmat nem egy választáson lehet legyőzni, az nem mond igazat.

Tényleg úgy gondolja, hogy választási győzelem nélkül a propaganda meg fog szűnni, vagy a hatalom meg fogja változtatni a választási szabályokat?!

Remélem például, hogy miután kedden meghallják az emberek, ahogy a volt igazságügyi miniszter elmondja, hogy miként működik az ügyészség és a hatalom, több ezren fogjuk követelni a legfőbb ügyész és a bűncselekményt elkövető kormány távozását.

De ha maguktól nem távoznak, a hatalmat csak választásokon tudjuk elzavarni – hangsúlyozta Magyar Péter.

Ezekből a mondatokból pedig arra lehet következtetni, hogy a kedden nyilvánossá váló felvételen valószínűleg Varga Judit egykori igazságügyi miniszter hallható majd.

“Március 26-án 9.00 órakor, mielőtt belépek az ügyészség épületébe, közzéteszem a Youtube csatornámon és itt is azt a felvételt, ami bizonyítja az állításaimat” – írta közösségi oldalán egy korábbi bejegyzésében Magyar Péter.

FRISSÍTÉS: Magyar Péter hétfő esti interjújában elárulta: a felvételen valóban Varga Judit hallható. Magyar Péternek mesél a kormány bizonyos ügyeiről. A részleteket Ide kattintva láthatod.

Itt pedig megnézheted egyik legfrissebb posztját:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

(Kiemelt kép: Magyar Péter Facebook oldala)