Liptai Claudia férjét szirénázó mentő vitte kórházba: “Soha nem felejtem el a pillanatot amikor…”

Liptai Claudia egy csodálatos képet osztott meg közösségi oldalán, melyen férjével együtt látható, immár ölelkezve, mosolyogva. A kép mellé írt bejegyzéséből kiderül, hogy mindketten embert próbáló időszakon vannak túl.

Ugyanis nemcsak Claudia kapta el a világjárványt, hanem férje is, akit még jobban megkínzott a betegség. Kezdetben úgy tűnt, hogy enyhe tünetekkel megússza ám a karantén végéhez közeledve rosszabbra fordult az állapota. Claudia így ír erről:

Hosszú idő óta ez a kedvenc képem. Miért? Most, hogy már túl vagyunk a nehezén elmesélem 1 hónapos kálváriánkat. Amikor…

Közzétette: Liptai Claudia – 2020. október 15., csütörtök

“Már majdnem letelt az ő karanténja amikor rosszabbra fordult az állapota. Felszökött a láza és nagyon elesett lett. Azonnal hívtam az orvost aki szinte rámkiabált, hogy nyomban hívjak mentőt. Soha nem felejtem el a pillanatot amikor én elindultam egyedül a kisfiamért az óvodába a férjemet pedig egy szirénázó mentő vitte el ugyanazon az úton. Néhány óra múlva hívott Ádám -aki eddigre már beszélni is alig tudott- hogy nagy kiterjedésű tüdőgyulladása van és átviszik majd az intenzív részlegre. Biztos ismeritek azt az érzést amikor kirántják a szőnyeget a lábatok alól. Nekünk a rákövetkező napok ezzel a lebegéssel teltek. Próbáltam lavirozni a gyerekek a munka és a napi ezer telefon között Ádámmal. Esténként ültem egyedül a kanapén és csak sírtam” – idézte fel az eseményeket Claudia.

A színésznő ezt követően köszönetet mond a rengeteg segítségért barátainak, nagyon jólesett számára az a rengeteg szeretet, odafigyelés és törődés, amit a nehéz időszak alatt férjével együtt kaptak.

És Claudia természetesen nagyon hálás az orvosoknak és az ápolóknak is:

“És akik nélkül tegnap nem hozhattam volna haza: Az orvosok akik végigkísérték az egész betegségünket es a Korányi kórház ápolói, orvosai akik fáradhatatlanul azon küzdöttek, hogy a leggyorsabban otthon lehessen. Örök hálával tartozunk nekik” – írja bejegyzésében.

Nagyon örülünk, hogy már mindketten jól vannak és újra tudnak mosolyogni. Jó egészséget kívánunk a párnak!

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!